Email Me

Temporär E-mail när du behöver det

Varför?

Nu för tiden så kräver allt fler webbsidor att du anger din email för att komma åt webbplatsens innehåll. Alla vet hur irriterande det är sedan när dessa webbsidor ger bort din email till andra företag så de kan skicka skräppost till dig. Med hjälp av vår tjänst så kan du snabbt & smidigt skapa en ny temporär email som du kan använda istället för din riktiga.

Hur fungerar det?

Vi har ett stort antal maildomän som vi använder när vi generar dessa mailadresser. Varje email har ett slumpgenererat namn och kontot är bara aktivt i ungefär 10 minuter. När dessa 10 minuter är slut så försvinner kontot för alltid. Det borde ge dig nog med tid för att registrera dig till den tjänsten du är intresserad av.

Kostar det något?

Vår tjänst är gratis och kommer alltid vara det. Med det sagt så tar vi gärna emot donationer då det är det enda som ser till så att vi kan fortsätta med att förse denna tjänst till er.

Fördelar med temporär email

En temporär email är inte bara användbar för att undvika skräppost. Du kan även använda den om det är så att du temporärt inte har möjlighet att komma åt din egen mail, vid resande t.ex. Fantasin sätter gränser för vad en ny email kan åstadkomma, vi på EmailMe önskar dig all lycka till!

Jag var trött på att skicka brev. Jag letade efter något nytt och spännande, något modernt. Det var då min sonsons frisör tipsade mig om “E-mail”. Jag måste erkänna att jag var skeptisk till en början, men Emailme lyckades övertala mig, så otroligt smidigt!