Om oss

EmailMe Solutions grundades i hjärtat av Stockholm 1998 av en grupp entusiaster med en passion för kommunikation och teknik. Vad som började som en idé om att utforska e-postens potential, förvandlades snabbt till en resa genom digital kommunikations historia och framtid.

I de tidiga dagarna var vi pionjärer inom e-postteknik, och vi hjälpte företag att navigera i den nya digitala eran. Men som med alla framväxande teknologier, kom utmaningar. Med den ökande populariteten av e-post som kommunikationsmedel, insåg vi vikten av säkerhet, etikett och effektivitet. Detta ledde oss till att bredda vårt fokus och bli mer än bara en e-postleverantör.

Under 2000-talets första decennium, när sociala medier och andra digitala plattformar började ta form, valde vi att inte konkurrera, utan komplettera. Vi insåg att e-post fortfarande hade en unik plats i den digitala kommunikationsmixen. Istället för att försöka ersätta nya kommunikationsformer, fokuserade vi på att förbättra och integrera e-post i den växande digitala landskapet.

Idag är EmailMe Solutions en ledande kunskapsportal inom e-postkommunikation. Vi är stolta över vår historia och de val vi har gjort längs vägen. Vår mission är att belysa, informera och inspirera individer och företag om e-postens kraft och potential. Genom att kombinera vår djupa kunskap med en passion för innovation, strävar vi efter att vara din pålitliga guide i e-postens dynamiska värld.

Välkommen till EmailMe Solutions – där varje e-post berättar en historia.